Şekeroğlu Genç MÜSİAD Konya Şubesine konuk

Şekeroğlu Genç MÜSİAD Konya Şubesine konuk oldu -Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Şekeroğlu: -Kararı duygularınızla değil aklınızla verin


KONYA (A.A) - Genç MÜSİAD Konya Şubesi Tecrübe Paylaşımı Toplantısına, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu konuk oldu.
     MÜSİAD Konya Şubesi Brifing Salonunda yapılan programa Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.
     Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı, programa Şekeroğlunun katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Şekeroğlu ise konuşmasında zengin olmanın, ülkeyi zengin etmenin yolunun; çalışmaktan, üretmekten geçtiğine vurgu yaptı.
     Rekabetin bir bütün olduğuna değinen Şekeroğlu, sadece fiyat, kalite, hizmet ile rekabet edilmediğini, gelişmek ve ileriye götürmek kavramlarının da bu konuda önemli argümanlar olduğunu belirtti.
     Genç MÜSİAD üyelerine tavsiyelerde bulunan Şekeroğlu, Keşke demek insanı üzer, keşke demeyin, onun yerine bu hatayı artık yapmayacağım deyin. Kararı duygularınızla değil aklınızla verin dedi.
     Konuşmasının sonunda Genç MÜSİAD üyelerinin sorularını cevaplayan Şekeroğluna, günün anısına Yakup Barınlı tarafından hediye takdim edildi.
    
     Muhabir : İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Şekeroğlu Genç MÜSİAD Konya Şubesine konuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER