Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Erdal Tekin, Adananın Feke ilçesinde toprağa verildi


ADANA (A.A) - Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdal Tekin (24), Adananın Feke ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Uzman Çavuş Erdal Tekinin cenazesi, Adana Asker Hastanesi morgundan alınarak Feke ilçesine bağlı Gürümze köyünün Çatalçam Mahallesindeki baba evine getirildi.
     Baba evinde helallik alınmasının ardından Gürümze Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde tören düzenlendi. Şehidin annesi Yüksel, babası Rafi, kardeşleri Sibel ve Serkan Tekin ile diğer yakınları şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Bu sırada fenalaşan bazı aile fertlerine sağlık görevlileri müdahale etti.
     İl Müftüsü Arif Gökçenin kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehit cenazesi, köy mezarlığına götürüldü. Vatandaşlar, bu sırada terör örgütünü protesto için sloganlar attı. Duaların ardından şehidin cenazesi toprağa verildi.
     Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celeboğlu, şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağını baba Rafi Tekine, fotoğrafını ise erkek kardeşi Serkan Tekine verdi.
     Cenaze törenine şehit yakınlarının yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Feke Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Akgün Baydar, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER