Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Siirtin Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Astsubay Üstçavuş Vedat Avcının cenazesi memleketi Denizliye getirildi. (Fotoğraflı- Görüntülü)


DENİZLİ (A.A) - Siirtin Pervari ilçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Vedat Avcının cenazesi, Denizliye getirildi.
     Uçakla Çardak Havaalanına getirilen şehit Astsubay Üstçavuş Vedat Avcının naaşı, askeri yetkililer tarafından karayolu ile Tümgeneral İlhan Özcan Kışlasındaki askeri hastane morguna kaldırıldı. Cenazeye havaalanından karayolu ile Denizliye getirilişi sırasında, şehit Avcının ailesi ile vatandaşlar araç konvoyuyla eşlik ettik.
     Şehit Avcının cenazesinin yarın Delikliçınar Yeni Camide öğle vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından Asri Mezarlık Şehitliğinde toprağa verileceği belirtildi.
     Bu arada Denizlinin Hacıkaplanlar Mahallesinde oturan şehit astsubay Vedat Avcının annesinin evinde hüzünlü bekleyiş sürüyor. Şehit Avcının annesi ve yakınları, taziyeleri kabul ediyor.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER