Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Karlıovada teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Fatih Celayirin cenazesi, memleketi Elazığda toprağa verildi -Cenazeye, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı (F


ELAZIĞ (A.A) - Bingölün Karlıova ilçesinde teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Fatih Celayir (25), memleketi Elazığda son yolculuğuna uğurlandı.
     Şehidin cenazesi, Malatyada düzenlenen törenin ardından, Elazığ Ataşehir Mahallesi Orcikli Sokaktaki baba evine getirildi. Cenaze, daha sonra Hacıoğulları Camisine götürülerek, katafalka konuldu.
     Burada bazı şehit yakınları fenalaşırken, şehidin annesi Sevinç Celayir, oğlunun arkadaşlarına sarıldı, onlarla birlikte gözyaşı döktü. Tabuta sarılan anne Celayir, oğlunun fotoğrafını öperek, ağladı.
     Gazetecilere, yavrusunun töreninin olduğunu söyleyerek, kendisinin çekilmesini isteyen anne Celayir, Çekin, şehit anasını çekin, dimdik duracağım. Yavrularımı da çekin, iki kardeşini de bana emanet etti dedi.
     Şehidin annesini, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ teskin etmeye çalıştı.
     İl Müftüsü Peyami Güngör, şehitliğin önemini anlattıktan sonra, cenaze namazını kıldırdı.
     Şehidin cenazesi, namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
     Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Elazığ Valisi Muammer Erol, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, meslektaşları, askerler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER