Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkarideki saldırıda şehit olan Piyade Er Umut Bulutun cenazesi Samsuna getirildi


SAMSUN (A.A) - Hakkarinin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Umut Bulutun cenazesi Samsuna getirildi.
     Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığında düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Çarşamba Havalimanına getirilen Şehit Bulutun cenazesini, ailesi ve yakınları, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, CHP Samsun milletvekilleri İhsan Kalkavan ve Haluk Koç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ile askeri ve mülki erkan karşıladı.
     Uçaktan alınan şehidin naaşı, cenaze aracına konularak, Samsun Askeri Hastanesi morguna götürüldü.
    
     -Söz verdim ağlamayacağım-
    
     Şehidin eşi Özlem Bulut, eşinin tabutunu beklediği sırada, Hiçbir terörist bizi yıkamaz, kaç Umut giderse gitsin, o kadar Umut peşinden geliyor. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, yıkılmadık, ayaktayız. Söz verdim ağlamayacağım dedi.
     Şehidin babası Mustafa Bulutu ise Vali Aksoy koluna girerek teselli etmeye çalıştı. Şehit Piyade Er Umut Bulut için ikindi vakti Samsun Büyük Camide cenaze töreni düzenlenecek.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal / A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER