Şehitkamil Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Şehitkamil Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu BAL Liginde Gaziantepi temsil edecek olan Şehitkamil Belediyespor Kulübü, sezon öncesi hazırlıklara günde çift idmanla devam ediyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeşil-siyahlı kulübün tecrübeli teknik direktörü Memik Vurucu, sezon hazırlıklarına Erken kalkan yol alır sözünü ilke edinerek bu yıl çok daha erken başladıklarını, bu durumun gerek futbolcular arasındaki uyum sürecinin çok daha hızlı sağlanmasına gerekse de kondisyon düzeylerinin sezonun genelinde istedikleri düzeyde olmasına fayda sağlayacağını belirtti.
     Genç ve çok koşan bir ekip oluşturduklarını ifade eden Vurucu, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlunun büyük destekleriyle kulüp yönetimimiz, teknik kadromuz ve futbolcularımızla keyifli, hırslı ve istekli bir hazırlık süreci yaşıyoruz. Kulüp başkanımız isteklerimizi kırmayarak istediğimiz tüm transferlerin gerçekleşmesini sağladı ve umarım yeni sezonda şık bir futbol oynar, başarılı sonuçlar elde eder ve sevenlerimizi mutlu ederiz dedi.
     Şehitkamil Belediyesi Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmanlarda sporcuları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ise BAL Liginde yaşanan statü değişikliğiyle daha uzun ve yorucu bir maratonun kendilerini beklediğini ifade etti.
     Sezon öncesinde futbolcuların gerek hazırlık maçlarında gösterdikleri performans gerekse de antrenmanlarda çizdikleri hırslı ve istekli görüntünün kendilerine güven ve mutluluk verdiğini ifade eden Yıldız, Bir önceki sezonun omurgasını koruyup teknik heyetin istekleri doğrultusunda 7 transfer gerçekleştirerek transfer sezonunu kapattık dedi.
     Yıldız, 2 Eylül Pazar günü Maraş Spor Kulübü ile yapacakları hazırlık maçına tüm Gaziantepli futbolseverleri davet etti.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER