Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis yapımına devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, sosyal hayatın değişmez bir parçası olan sosyal tesislere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.
     Karacaburç köyünün, mahalle olmasıyla birlikte muhtarlık binası, sosyal tesis ve kahvehane olmak üzere komple bir tesis inşa edilmeye başlandı. Başkan Fadıloğlu yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek tesis hakkında bilgi aldı.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karacaburç Mahallesinde yapımı başlanan sosyal tesiste aynı zamanda muhtarlık binası ve mahalle sakinleri için de kahvehane yapımına devam ediliyor.
     Karacaburç mahalle muhtarı Nurettin Teze, şunları kaydetti:
     Şehitkamil Belediyesinin sosyal tesis yaptığı alan köydeki hayvanların su içme yeriydi. Daha önce çok sağlıksız bir ortamdı. Şimdi ise buraya sosyal tesis, muhtarlık alanı ve vakit geçirebileceğimiz bir kahvehane yapılıyor. Sosyal tesis çocuklarımız için de çok faydalı olacak. Çocuklarımızda buradan istediği kadar faydalanabilecekler. Başkanımız da burada bugün incelemelerde bulundu. Mahallem adına kendisine teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER