Şehitkamil Belediyesi, AKUTa malzeme yardımında bulundu

Şehitkamil Belediyesi, AKUTa malzeme yardımında bulundu


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, AKUTa afetlerde kullanılmak üzere malzeme yardımında bulundu.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle AKUTa arama kurtarma ve deprem gibi afetlerde kullanılmak üzere malzeme yardımı yapıldı.
     Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, törendeki konuşmasında, imkanlar dahilinde bundan sonraki süreçte de AKUTa gerekli yardımları yapmaya devam edeceklerini belirtti.
     Gönüllülük esasına göre canları pahasına mücadele eden insanlara destek vermek gerektiğini ve AKUTa çalışmalarına maddi kaynağın da gerekli olduğunu dile getiren Fadıloğlu, Şu anda acil olarak almış olduğumuz malzemeler, arama kurtarmaya yönelik. Bir kademe ötesinde depreme yönelik malzeme ihtiyaçlarının listesini de aldık dedi.
     Belediye olarak bünyelerinde arama, kurtarma organizasyonu olmadığını dile getiren Fadıloğlu, gönüllülük esası doğrultusunda çalışanların ihtiyaçları karşılandığında, kente de hizmet etmiş olunduğunu vurguladı.
     Malzemeler konuşmanın ardından, AKUT ekip lideri Ahmet Ayberke teslim edildi. Daha sonra Başkan Fadıloğlu ve AKUT üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesi, AKUTa malzeme yardımında bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER