Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, esnafın sorunlarını

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, esnafın sorunlarını dinledi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe Mahallesindeki esnafın sorunlarını dinledi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını yerinde görmek için Seyrantepe Mahallesinde ziyaretlerde bulundu.
     Fadıloğlu, esnafı tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.
     Esnafın sıkıntılarının imkanlar dahilinde giderileceğini dile getiren Fadıloğlu, Seyrantepe Mahallesine kısa süre içinde nitelikli iş yerleri ve sosyal tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Şehitkamil ilçesindeki tüm mahalleler gibi Seyrantepe Mahallesinin çehresinin de hizmetler sayesinde değiştiğini dile getiren Fadıloğlu şunları kaydetti:
     Seyrantepe Mahallesinde daha önce bir adet market ve fırın vardı. Vatandaşlarımız alışveriş yapmak ve ekmek almak için uzun mesafe kat etmek zorunda kalıyorlardı. İnsanlar ihtiyaçlarını karşılamak için türlü türlü zahmete giriyordu. Vatandaşlarımızın bu zahmetlerden kurtulmaları için bölgede başlattığımız çalışmalar neticesinde Seyrantepe Mahallesine birden fazla büyük market ve fırın kazandırdık. Bunun yanı sıra ev kadınlarının çocuklarıyla birlikte rahatça eğitim alabilecekleri için sosyal tesisleri hizmete geçirdik. Amacımız, vatandaşlarımızın rahatını sağlamaktır. Vatandaşımızın rahat olmadığı bir yerde bizler hizmet yaptık diyemeyiz.
     Mahalle esnafı ise Fadıloğluna teşekkür etti, hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER