Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu,

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte mıntıka temizliği yaptı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte mıntıka temizliği yaptı.
     Şehitkamil Belediyesiden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Anne Merkezine bağlı sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilerle birlikte, Dülük Tabiat Parkında mıntıka temizliği yapan Belediye Başkanı Fadıloğlu, amaçlarının çocuklara çevre bilincini aşılamak olduğunu söyledi.
     Çocuklarla birlikte yerlere atılmış atıkları toplayan Fadıloğlu, temizliğin çok önemli olduğunu belirterek, çevre temizliğinin genç yaşlarda çocuklara öğrenilmesi gerektiğini dikkat çekti.
     Çevre temizliği yapan öğrencilerde bundan sonra çevreyi daha temiz tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler. Mıntıka temizliği sonrasında açıklama yapan Başkan Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Belediyemize bağlı olan anne merkezlerimizde eğitim gören çocuklarımızı Dülük Tabiat Parkına getirdik. Burada öğrencilerle hem piknik, hem de mıntıka temizliği yapacağız. Amacımız öğrencilere temizlik yaptırmak değil, esas amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda çevre bilincini aşılamaktır. Burada piknik öncesi çocuklarla birlikte çevreye atılan çöpleri topluyoruz. Çocuklarla birlikte bu işi zevkle yapıyoruz. Çocuklarımızda bu sayede çevreyi temiz tutmak için daha fazla çaba harcayacaklar. Belediyecilik hizmetinin yanında kültür ve sosyal alanda da birçok çalışma yapıyoruz. Sadece yol, su ve kanalizasyon işleri yapmıyor, her alanda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Özellikle de eğitim konusunda daha fazla çaba harcıyoruz. Her zamanda eğitimin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Burada bizimle mıntıka temizliği ve piknik yapan çocuklarımızda yapılan bu aktiviteden dolayı çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Eğitim alanındaki organizasyonları daha da arttıracağız.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER