Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğluna plaket

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğluna plaket


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları, hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna teşekkür plaketi verdi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fadıloğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunun 714. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Programın sonunda Başkan Fadıloğluna teşekkür plaketi verildi. Başkan Fadıloğluna plaketini takdim eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, yapılan önemli çalışmalarla Şehitkamil ilçesinin vizyonunun değiştiğini belirtti.
     Fadıloğlu da Koçere teşekkür ederek, milletin hizmetkarı olarak geldikleri görevi aynı düşünceyle sürdüreceklerini aktardı.
     Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunun 714.yılında böyle bir programın düzenlenmiş olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Şanlı Türk tarihinin kahramanlıklarla dolu destanı ancak bu ve buna benzer etkinliklerle gelecek nesillere aktarılabilir. Şehitkamil İlçe Gençlik Kollarına tertip ettiği bu programdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizden dolayı verilen teşekkür plaketini tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Milletimizin hizmetkarı olarak geldiğimiz bu görevimizi Allahın izniyle layıkıyla sürdürmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğluna plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER