Şehit ve gazi çocukları yüzme öğrenecek

Şehit ve gazi çocukları yüzme öğrenecek -Gençlik Spor Şehit ve Gazi Çocuklarıyla Kulaç Atıyor projesi kapsamında şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz yüzme eğitimi verilecek


DÜZCE (A.A) - Gençlik Spor Şehit ve Gazi Çocuklarıyla Kulaç Atıyor projesi kapsamında şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz yüzme eğitimi verilecek.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit ve gazilerin vatanları için canlarını feda ettiğini belirterek, yakınlarına vefa örneği göstermek istediklerini, çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla projenin hayata geçirildiğini söyledi.
     Şiran, projenin başlangıç olduğunu ifade ederek, Sadece yüzme değil, diğer branşlarda da çocuklarımızı eğiteceğiz. İnşallah ilimize hayırlı olur dedi.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin ise ilk kez böyle bir projeyle karşılaştıklarını belirterek, Aslında biraz şaşırdık. Şu anda 23 çocuğumuzu projeye dahil edeceğiz. Duyarlılıklarından ötürü ilgili müdürlüğümüze teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Şehit ve gazi çocukları yüzme öğrenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER