Şehit ve gazi ailelerine kırtasiye yardımı

Şehit ve gazi ailelerine kırtasiye yardımı -Tekirdağda bir kırtasiyeci şehit ve gazi ailelerine 100 liralık yardım yaparak, acılarını paylaşıyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağda bir kırtasiyeci şehit ve gazi ailelerine 100 liralık eğitim yardımı yaparak onların acılarını paylaşıyor.
     Tekirdağda 20 yıldır kırtasiye sektöründe hizmet veren Zeki Demirağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına kırtasiye yardımı yaptığını, onların eğitim ihtiyaçlarını azda olsa karşılamak istediğini belirtti.
     Şehit ve gazi yakınlarına yılda 100 TLlik ücretsiz alışveriş yapma imkanı sunduğunu ifade eden Demirağ Amacımız, vatanı için çarpışıp şehit ve gazi olan kişilerin çocuklarına az da olsa yardım etmek. Bir yağmur damlası gibi onlara serinlik verebilirsek bile bu bize manevi mutluluk verir. Diğer işletmelerin de bu işe ön ayak olmalarını istiyoruz. Onların da bu çorbada bir tuzu olmasından bizler mutluluk duyacağız. Bir Türk vatandaşı ve esnaf olarak böyle bir şeyi yapmaktan gurur duyuyorum dedi.
     Türkiyedeki şehit haberlerinin ciddi anlamda gündem oluşturduğunu anlatan Demirağ, artık hiç kimsenin şehit ve gazi haberi almasını istemediğini ifade etti.
     Demirağ, Doğu Anadoluda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de, gelen istekler doğrultusunda kırtasiye yardımı yaptığını söyledi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Şehit ve gazi ailelerine kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER