Şehit oğullarının odasını müzeye çeviren aile

Şehit oğullarının odasını müzeye çeviren aile -Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Adananın Pozantı ilçesinde, 2007 yılında şehit olan Üsteğmen Muhammet Ali Demirin odasını, oğullarının hatıralarının yaşatıldığı müze haline getire


ADANA (A.A) - Adananın Pozantı ilçesinde, 2007 yılında şehit olan Üsteğmen Muhammet Ali Demirin odasını, oğullarının hatıralarının yaşatıldığı müze haline getiren aileye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel plaket gönderdi.
     Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, Kamışlı köyündeki şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demirin ailesinin evini ziyaret etti.
     Tümgeneral Bostancı, Genelkurmay Başkanı Özelin, Demir ailesinin müzeye dönüştürdüğü evin haberlerini medyada gördükten sonra çok etkilendiğini ve bazı hediyeler göndermek istediğini belirtti.
     Tümgeneral Bostancı, Genelkurmay Başkanı Özelin aileye gönderdiği plaketi ve evdeki müzeye konulmak üzere bazı hediyeleri takdim etti.
     Şehit babası Cumali Demir, hatırlanmanın güzel olduğunu belirterek, gönderdiği hediyeler nedeniyle Genelkurmay Başkanı Özele teşekkür etti.
     Anne Adile Demir ise hatırlanmanın ve unutulmamanın çok güzel olduğunu ifade etti.
     Tümgeneral Bostancı ve eşi, Tuğgeneral Celepoğlu ve Albay Koç, müzeye dönüştürülen evi gezerek, şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demirin müzedeki eşyalarını inceledi.
     Jandarma Üsteğmen Muhammed Ali Demir, Diyarbakırın Lice ilçesinde 2007 yılında terör örgütü PKKya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olmuştu. Demirin ailesi, oğullarının odasını hatıralarının yaşatıldığı müze haline getirmişti.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Şehit oğullarının odasını müzeye çeviren aile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER