Şehit korucunun ailesine ev almak için

Şehit korucunun ailesine ev almak için yardım kampanyası başlatıldı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği, şehit korucu Mehmet Çintayın ailesine ev almak için yardım kampanyası başlattı.
     Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ziya Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, 21 Eylülde Ortaçanak köyü kırsalında güvenlik güçlerince sürdürülen operasyonda şehit olan geçici köy korucusu Çintayın ailesine ev satın almak için yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.
     Yardım kampanyası için Valilikten gerekli iznin alındığını kaydeden Sözen, kampanya kapsamında toplanacak paralar ile şehit Çintayın ailesine ev satın alınacağını bildirdi.
     Şehit ailelerine sahip çıkmanın herkesin başlıca görevi olduğunu aktaran Sözen, açıklamasında, Bu tür sosyal sorumluluk projelerine hepimizin destek vermesi lazım. Biz dernek olarak her zaman her ortamda şehit ailelerimize ve gazilerimize sahip çıktık. Bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bütün herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Kampanyamıza destek vermek isteyenler Ziraat Bankası Bingöl merkez şubesi 31439009-5007 nolu hesaba para yatırabilirler dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Şehit korucunun ailesine ev almak için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER