Şehit ailesine taziye ziyareti

Şehit ailesine taziye ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Işıkbol, Şehit Uzman Çavuş Ahmet Dağlının ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulundu.
     Işıkbol, yaptığı yazılı açıklamada, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 8 Temmuzda Tuncelinin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristlerin döşediği mayına basarak şehit düşen, 23 yaşındaki Piyade Komando Uzman Çavuş Ahmet Dağlının Cevdetiye beldesindeki ailesine başsağlığında bulunduklarını kaydetti.
     Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal ve belde halkının ev ve iş yerlerine Türk bayrağı ve Atatürk resimleri asarak, şehidine sahip çıkmasının kendilerinin duygulandırdığını ifade eden Işıkbol, şunları kaydetti:
     Şehidimizin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sağlık, sıhhat versin. Ramazanınızı tebrik ediyorum. Şehit aileleri ve gaziler olarak her zaman yanınızdayız. Şehit ailesi olarak şehidimize yakışan bir aile olduğunuzu gördüm. En büyük hizmet, vatan için ölmektir. Şehit ailelerine ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Şehidimize sahip çıkan Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal ve belde sakinlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Şehit ailesine taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER