Şehit aileleri ve gazilerin su faturasında

Şehit aileleri ve gazilerin su faturasında indirim -Kırşehir Belediyesi, aldığı meclis kararı doğrultusunda şehit yakınları ve gazilerin su faturalarında yüzde 99,9luk indirim yaptı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediyesi, şehit yakınları ve gazilerin su faturalarında yüzde 99,9luk indirim yaptı.
     Belediye meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda belediye yönetimi, şehit aileleri ve gazilerin su faturalarından yüzde 0,1 oranında sembolik bir ücret alacak.
     Alınan bu karar üzerine Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciye plaket verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.
     Bahçeci, belediyede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, devletin, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirterek, manevi anlamda bu birlikteliği hissettirmek için belediye meclisinde oy birliği ile böyle bir karar alındığını söyledi.
     İmkanları ölçüsünde her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bahçeci, şöyle konuştu:
     Şehit ailelerimiz ve gazilerimize ne yapsak azdır. Kırşehir Belediyesi olarak, mart ayı meclis toplantımızda, üyelerimizin oy birliği ile Kırşehir mücavir alanları içerisinde şehit aileleri ve gazilerimizin su ücretlerinde yüzde 99,9luk bir indirim yaptık. Sembolik olarak yüzde 0,1lik bir ücret alacağız. Bunun bizim açımızdan manevi olarak bir önemi vardır. Şehit ailelerimiz için su parası aslında çok kıymetli değil. Ama, biz de Kırşehir Belediyesi olarak manevi anlamda şehit ve gazilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için bu kararı almak istedik. Hem şehit ailelerimize hem de gazilerimize hayırlı olsun. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle Kırşehirde güzel bir birliktelik var.
     Dernek Başkanı Ali Sarıca da, alınan karar için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciye teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Salıca, Bahçeciye plaketi takdim etti.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gazilerin su faturasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER