Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz:

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz: -İmralı canisinin ve yandaşlarının idam sehpasında sallandığını görmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, terör saldırılarını kınayarak vatan uğrunda canlarını vermeye hazır olduklarını söyledi.
     Yavuz, Kartal Şehitliğinde yaptığı basın açıklamasında, terör sorununun çözümünün açılımla değil, idamla olabileceğini söyledi.
     Yavuz, tavizler arttıkça şehit sayısının artacağını belirterek şunları söyledi:
     Terörü bitirmek için gündeme getirilen, başlatılan açılım politikasının terörü cesaretlendirmekten başka hiç bir işe yaramadığını bugün net bir şekilde görüyoruz. Bizler şehit aileleri ve gaziler olarak bayrağımızın inmemesi ezanımızın susmaması için vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele verdik. Kimimiz canımızı,kimimiz vücudumuzun bir uzvunu verdik gerekirse yinede vermeye hazırız. Ancak canımızı yakanların canlarının yanmasını istiyoruz. İmralı canisinin ve yandaşlarının idam sehpasında sallandığını görmek istiyoruz. İşte terör sorunun çözümü budur açılım değil
     Şehit İsmail Uygunun annesi Sultan Uygunda Benim Beyzam baba diye ağlıyor. Ciğerim yana yana yeni yanından geldim. İsmailimi kim getiriyor. Hep anaların içi yanıyor diyerek teröre tepkisini dile getirdi.
     Şehitlikte toplanan şehit aileleriyle gaziler, şehitler için dualar okudu.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER