Şehidin kızının dünyaya gelmesi

Şehidin kızının dünyaya gelmesi -Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Afyonkarahisarda 5 Eylül tarihinde meydana gelen patlamada şehit olan onbaşı Ahmet Tosunun Adanada doğum yapan eşine çiçek ve altın gönderdi (Fotoğraf


ADANA (A.A) - Afyonkarahisarda 5 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen patlamada şehit olan onbaşı Ahmet Tosunun Adanada doğum yapan eşine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, çiçek ve altın gönderdi.
     Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, eşi Selma Bostancı ile Özel Metro Hastanesinde doğum yapan şehidin eşi Seda Tosunu hastane odasında ziyaret etti.
     Odaya girişinde şehidin kızını ailesinin kucağında gören Selma Bostancı, bebeği kucağına alarak annesinin yanına kadar götürüp, sevdi.
     Tümgeneral Bostancı, şehidin ailesiyle ilk günden bu yana yakından ilgilendiklerini ve bebeğin sağlığıyla ilgili de takiplerin sürekli yapıldığını belirterek, Esma Yaren ismi verilen kız çocuğunun kendilerine şehidin emaneti olduğunu, bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirtti.
     Genelkurmay Başkanı Özelin iyi dileklerini ileten Tümgeneral Bostancı, şehidin eşi Seda Tosuna Orgeneral Özelin gönderdiği çiçeği verip, bebeğe altın taktı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Şehidin kızının dünyaya gelmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER