Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali

Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali -Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: -Bu festival Doğu Karadenizde turizmin gelişmesine önemli katkılar yapacaktır (Fotoğraflı - Görüntülü)


GİRESUN (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivalinin Doğu Karadenizde turizmin gelişmesine önemli katkılar yapacağını söyledi.
     Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Giresuna gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Şebinkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Şebinkarahisar Kültür, Sanat ve Ceviz Festivalinin açılışına katıldı.
     Açılış öncesi ilçede esnaf ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bayraktar, daha sonra festivalin yapıldığı alana geçerek, burada açılış kurdelesini kesti.
     Bakan Bayraktar burada yaptığı konuşmada, hükümet olarak yaptıkları çalışmalarla Şebinkarahisara ulaşımın artık yazın da kışında daha kolay olacağını söyledi.
     Düzenlenen festivali son derece önemsediklerini ifade eden Bakan Bayraktar şöyle konuştu:
     Şebinkarahisar bizim için önemli bir yer. Bizim için olduğu kadar sayın Başbakanımız için de çok önemli bir yer. Çünkü buraya hastane yapılırken sayın Başbakanımız talimat vererek hemen hastane binasının yapılmasını istemiştir. O bakımdan bu festival Doğu Karadenizde turizmin gelişmesine önemli katkılar yapacaktır. Aynı zamanda Şebinkarahisar ilçemizin gelişmesine, büyümesine, gençlerinin daha iyi eğitim görmelerine önemli katkılar yapacaktır. Yine sayın Valimizin öncülüğünde yürütülen çalışmayla belki de ilerde Türkiyede üretilen cevizin yüzde 10u bu bölgede üretilecek. Ben bu festivali düzenleyen emeği geçenlere teşekkür ediyorum
     Festivale Bakan Bayraktarın yanı sıra Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Festivalin ardından Bakan Bayraktar, helikopter ile Trabzona hareket etti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER