SDÜ Rektörü İbicioğlu, terörü kınadı

SDÜ Rektörü İbicioğlu, terörü kınadı -Prof. Dr. İbicioğlu: -Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz


ISPARTA (A.A) - Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, yayımladığı terörü kınama mesajında, Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz dedi.
     İbicioğlu, mesajında, son günlerde yaşanan terörist saldırıların ülkenin her ferdini derinden etkilediğini vurguladı
     Teröristlerin Ramazan Bayramını kana buladığına dikkati çeken İbicioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     İnsanları birbirine yakınlaştıran ve kırgınlıkların son bulduğu bayram gününde dahi yaşanan saldırılar, terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz. Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber SDÜ Rektörü İbicioğlu, terörü kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER