Sayılırdan VATSOya veda ziyareti

Sayılırdan VATSOya veda ziyareti


VAN (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığına ataması yapılan İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, veda ziyaretleri kapsamında, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, 31 yıldır Vanda görev yaptığını hatırlatan Sayılır, Vanda eğitim alanında inşa ettikleri binanın yanı sıra, binlerce öğrenci yetiştirdiğini, bu öğrencilerinin bugün iyi makam ve mevkilerde görev aldığını belirtti.
     Ailesinin büyük bölümünün Ankarada olmasına rağmen Vanda görev yapmayı tercih ettiğini belirten Sayılır, şöyle konuştu:
     Depremde ciddi sıkıntılar yaşamamıza rağmen, valimiz, sivil toplum örgütlerimizle, iyi bir kadro oluşturarak, 2-3 yılda yapılması gereken işleri, bir yıllık süreçte yaptık. Bizi eleştirilenler olabilir. Ama vatandaşlarımız yaptıklarımızın sonucunu, önümüzdeki yıl daha iyi görecektir.
     Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Nadiroğlu ise, yaşanan 2 büyük depremin ardından, devlet millet işbirliğiyle, güzel işler yaptıklarına inandığını söyledi.
     Sayılır, meydana gelen iki deprem sonrası yapılan eğitim yatırımı ve çalışmalarını özetleyen 23 Ekimden Bugüne Eğitim adlı bir kitapçığı Nadiroğluna takdim ederek vedalaştı.
     Ziyarete VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan ile Gölkaşı İlköğretim Okulu Müdürü Enver Murre de katıldı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Sayılırdan VATSOya veda ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER