Sattığı tabanca ile öldürüldüğü iddiası

Sattığı tabanca ile öldürüldüğü iddiası -Konyada satın aldığı tabancanın önceki sahibini öldürdüğü öne sürülen zanlı ile iki kişi tutuklandı


KONYA (A.A) - Konyada satın aldığı tabancanın önceki sahibini öldürdüğü iddia edilen zanlı ile iki kişi tutuklandı.
     Ali Düzkayanın (43) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Adem U. (37), Taner D. (38) ve Nuri Gnin (40) polisteki işlemleri tamamlandı.
     Adliyeye sevk edilen Adem U, kasten adam öldürme suçundan, olay anında restoranda bulunan Taner D. ve Nuri G. ise olaya yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
     Ali Düzkaya, iki gün önce, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Selçuk Caddesindeki bir restoranda silahlı saldırıya uğraması sonucu ölmüş, Adem U, Taner D. ve Nuri G. gözaltına alınmıştı.
     Ali Düzkayanın cinayetten önce, aralarında husumet bulunan Adem U. ile içkili bir restoranda kavga ettiği, daha sonra gittiği bir başka restoranda yemek yerken olayın meydana geldiği öğrenilmişti.
     Bir süredir kanser tedavisi gören Adem Unun polise verdiği ifadede, cinayette kullandığı tabancayı, öldürülen Düzkayadan satın aldığını söylediği belirtilmişti.
     Olay, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedilmişti. Görüntülerde cinayet zanlısı Adem U, tabancayı Düzkayaya doğrultuyor. Emniyeti açmayı unuttuğu için önce ateş edemeyen Adem U, daha sonra tabancanın emniyetini açarak ateş etmeye başlıyor. Kendisini engellemeye çalışanların çabası ise sonuçsuz kalıyor.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Sattığı tabanca ile öldürüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER