SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul:

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -Sakarya için dev bir otomotiv üssü vizyonu çiziyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya için dev bir otomotiv üssü vizyonu çizdiklerini kaydetti.
     Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, otomotiv sektöründe söz sahibi olan Sakaryanın otomotiv eksenli potansiyellerini harekete geçirmek ve dünya çapında bir şehir-sektör birlikteliğini planlamak için adım attıklarını bildirdi.
     Kösemusul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     SATSO olarak MARKA işbirliğiyle Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle yola çıktık. Sakarya için dev bir otomotiv üssü vizyonu çiziyoruz. Enerjimizin ve zihnimizin asıl hedefi dünya otomotiv devlerini Sakaryanın avantajlarıyla uzun soluklu olarak tanıştırmak. Hükümetimizin 2023 vizyonunda da sektörün büyümesi öngörülüyor. Yeni Teşvik Kanunu da bu yatırımları destekleyecek.
     Sakaryanın bu konuda önemli merkez olabilmesi için raporu hazırlanan önemli bir çalıştay düzenledik. Sakarya vites yükseltiyor. Otomotiv üssü Sakarya için daha neleri yapmamız gerek veya yapmamamız gerek, Amerikaya gidip inceleyeceğiz. Görevimiz, şehrin dinamiklerini bu yönde bilgilendirmek. Yol haritasına yardımcı olmak.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER