SATSO, Endüstri Meslek Lisesi inşa edecek

SATSO, Endüstri Meslek Lisesi inşa edecek


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Sakarya Valiliği arasında Endüstri Meslek Lisesi inşa edilmesi için iş birliği protokolü imzalandı.
     SATSO Meclis salonunda düzenlenen törende konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakaryalı iş adamlarını eğitime katkıda bulunmaya davet etti.
     Sakaryada iş adamları tarafından yaptırılan özel okulların yanında çok sayıda eğitim kurumu bulunduğunu ifade eden Büyük, Ancak bunların çoğu Sakaryalı olmayan, Sakaryada faaliyet gösteren firma sahipleri. Ben bizzat Sakaryalı olan firma sahiplerini eğitime katkıya davet ediyorum. Büyüklerinin adlarını en güzel şekilde okullarda yaşatabilirler şeklinde konuştu.
     SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakaryaya güzel bir okul kazandıracak olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, Sanayimizin kalifiye işçi ihtiyacını gidermeye yönelik planladığımız Endüstri Meslek Lisesi için düğmeye bastık. Bu mutluluğu bir arada paylaşalım istedik. Bu okulda, sizlerin de görüşleriniz doğrultusunda belirlenen branşlarda eğitim verilecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SATSO, Endüstri Meslek Lisesi inşa edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER