Satıoğlundan taziye mesajı

Satıoğlundan taziye mesajı


KASTAMONU (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Kastamonunun eski Valisi Mustafa Karanın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
     Satıoğlu, mesajında, Karanın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.
     Vali Karanın görevde bulunduğu süre içerisinde mütevazi kişiliği ve özverili çalışmalarıyla Kastamonu halkının sevgisini kazandığını vurgulayan Satıoğlu, şunları kaydetti:
     Kastamonu için bir Kastamonulu ruhu ve heyecanı ile hizmet veren Kara, yapmış olduğu hizmetlerle her daim hatırlanacaktır. Görevde bulunduğu süre içerisinde Kastamonuda şehit ailesi ve gazilerimize yapılan saygısızlığı kendime yapılmış sayarım sözleriyle bizlerin kendisi için ne kadar önemli olduğu vurgusunu yapan, şehit aileleri ve gazilerimizin bir problemi olduğunda onun çözüme kavuşması noktasında bizzat takip eden, nezaketi ve devlet adamlığı ile örnek teşkil eden merhum valimizi şehit aileleri ve gaziler olarak hiçbir zaman unutmayacağız. Valimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, mülki idare camiasına ve tüm Kastamonuya baş sağlığı dilerim.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Satıoğlundan taziye mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER