SASKİ Genel Müdürü Keleş:

SASKİ Genel Müdürü Keleş: Yazlıktaki altyapı çalışmalarının yarısını tamamladık


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Yazlık Mahallesinde sürdürülen altyapı çalışmalarının yarısını tamamladıklarını bildirdi.
     Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, Yazlık Mahallesinde yürütülen 13 milyon liralık yatırımın en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.
     Yazlık Mahallesinin sürekli olarak büyüdüğünü vurgulayan Keleş, Nüfusu hızla artan bir bölgemiz. Bu bölgede daha önce modern anlamda kanalizasyon altyapısı yoktu. Hazırlamış olduğumuz projeyle Yazlıkın Köprübaşı, Orta ve Vatan mahallelerinde 42 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyoruz. Yazlıktaki altyapı çalışmalarının yarısını tamamladık diye belirtti.
     Altyapı yatırımlarının planlı şekilde gerçekleştiğine dikkati çeken Keleş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     İnşallah 2013 yılının başında Yazlık bölgemizin kanalizasyon sorunu kökten çözüme kavuşmuş olacak. Buradan toplayacağımız atık su, yapacağımız terfi merkezi vasıtasıyla Karaman Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak. Gerçekleştirdiğimiz altyapı yatırımlarıyla atık su arıtma oranında Türkiyede iyi noktalara geldik. Türkiyede atık su arıtma oranı yüzde 57lerde iken bu oran Sakaryada yüzde 76larda. Bu oranı her geçen gün daha da yukarılara çıkartmak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz.
     (MMT-KMK)
<< Önceki Haber SASKİ Genel Müdürü Keleş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER