Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi

Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi -Kayseri ve Sivas OSBlere düzenlenen gezilerde iş adamı ve sanayicilere Şarkışla OSBye yatırım daveti yapıldı


SİVAS (A.A) - Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi kapsamında, Kayseri ve Sivasta OSBlere düzenlenen iki günlük gezide, iş adamı ve sanayicilere, Şarkışla OSBye yatırım daveti yapıldı.
     Şarkışla Kaymakamlığı ve Şarkışla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından hazırlanan Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi kapsamında Şarkışladan yaklaşık 50 kişilik heyet, ilk olarak önceki gün Sivas OSBde fabrikaları ziyaret etti. Ziyaretlerde yatırımcılar, Şarkışla OSBye davet edildi.
     Daha sonra, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda proje tanıtım toplantısı düzenlendi.
     Toplantıya, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, proje koordinatörü Halit Seyfullah Aydoğan, çok sayıda kamu ve özel sektör temsilcisi, akademisyen ve öğrenci katıldı.
     Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, Şarkışla ilçesi ve OSB hakkında bilgiler verdi.
     Heyet, dün de Kayseri OSByi ziyaret etti. OSB Genel Sekreteri Tahsin Onuz, tarafından karşılanan heyete, brifing verildi. Kayseri OSBde bulunan bazı fabrikaları gezerek işletmeler hakkında bilgi alan heyet, Kayserili iş adamlarıyla Şarkışla OSBye yatırım yapmaları için görüşmeler gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER