Şarkışla Kaymakamı Gül, ORAN projelerini değerlendirdi

Şarkışla Kaymakamı Gül, ORAN projelerini değerlendirdi


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Orta Anadolu Kalkınma Ajansının (ORAN) 2012 Mali Destek Programları kapsamında ilçeden 8 proje sunduklarını bildirdi.
     Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başvuruları 15 Martta sona eren Gelişen Sektörlerde rekabetçi KOBİler ve Tarımla Gelen Kalkınma başlıkları altında ORANa toplam 280 proje başvurusunun teslim edildiğini belirtti.
     Programlara dair değerlendirme sürecinin mayıs ayı sonunda tamamlanması planlandığını, sürecin sonunda başarılı projelere toplam 20 milyon liralık bir kaynak aktarılmasının öngörüldüğünü ifade eden Gül, Başta Kaymakamlık olmak üzere belediye, kamu kurum ve kuruluşları ile KOBİlerden ORAN 2012 Yılı Mali Destek Programlarına 8 proje teslim ettik. Hazırlanan her proje benim için kabul edilmiş bir projedir dedi.
     Gelişmekte olan Şarkışlanın bölgede cazibe merkezi olması için bu tür desteklerden azami oranda faydalanması gerektiğini vurgulayan Gül, Her proje yeni bir ufuk. Yeni bir hedeftir diye konuştu.
     Gül, proje hazırlanmasında kurumlara ve KOBİlere rehberlik eden İlçe Proje Koordinatörü Halit Seyfullah Aydoğan ve ekibine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şarkışla Kaymakamı Gül, ORAN projelerini değerlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER