Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında toplantı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Şarkışlada, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında toplantı gerçekleştirildi.
     Aşık Veysel Kültür Merkezindeki toplantıya, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bilgiç ve okul müdürleri katıldı.
     Toplantıda, okulların sorunları, çevre düzeni ile okullara çocuk oyun alanları ve spor alanları yapılması konuları ele alındı. Gültekin, belediye olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi.
    
     -Öğrencilerden ziyaretler-
    
     Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Orta Okulu öğrencileri ve Türkçe öğretmeni Turan Bıyık, Kaymakam Davut Gül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıçı makamında ziyaret etti.
     Öğrenciler, ziyaretlerde, hazırladıkları Değirmen adlı dergi hakkında Gül ve Kılıça bilgiler verdi. Gül, çocuklara teşekkür ederek, dergiyi inceledi. Başarılı bir çalışma çıkardıklarını belirten Gül, çocuklara gelecekte hangi mesleği seçeceklerini sordu. Öğrencilerin çoğu gazeteci olmak istediklerini söyledi.
     Sürmeli Osanmaz Anaokulu öğrencileri, Kızılay Kimsesizler Evinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Okul Müdürü Eyyüp Kartal ve öğretmenleri Pelin Demirtaş ile yaşlıları ziyaret eden öğrenciler, kimsesizler evinde kalanlara karanfil verdi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER