Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -BBP İlçe Başkanı Tinni, 28 Şubat süreciyle ilgili mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - BBP Şarkışla İlçe Başkanı Şükrü Tinni, 28 Şubat süreciyle ilgili mesaj yayımladı.
     Tinni, mesajında, parti olarak hiçbir zaman milletin iradesinin dışında hiçbir iradeyi kabul etmediklerini, etmeyeceklerini belirtti. 28 Şubat gibi bir zamanda iktidarında baskıyla sindirilmeye çalışılan milli iradenin başında bulunan rahmetli Başbakan Necmettin Erbakanı vefatının 2. yılında rahmetle ve minnetle andıklarını ifade eden Tinni, Bu ülke, bu millet için ayrı düşüncelerimizi, fikirlerimizi bir ayrılık unsuru olarak görmek değil bunları birer zenginliğimiz olarak kabul ederek bir ve beraber olma mecburiyetimiz var. Bu ülkenin sivil ve askeri kurumları da ancak bu millete hizmet için vardır ve öyle de kalmalıdır değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Çeliker ailesinden anlamlı bağış-
    
     Şarkışlalı Çeliker ailesi, merhum Emekli Hakim İlhan Çeliker adına Şarkışla Devlet Hastanesinde 2 odanın tefrişatını yaptı.
     Günsel Çeliker, çocukları İlkay, İncila, Yaşar, Melahat ve Mahmut Çelikerle birlikte eşi merhum Çelikerin adını yaşatabilmek için Şarkışla Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi ile bekleme salonuna 4 kanepe, 2 televizyon, 2 buzdolabı, bir sebil ve bir yatak bağışladı.
     Günsel Çeliker, bağışlarını Hastane Başhekimi Mahir Cengiz ve Hastane Müdürü Adnan Şimşeke teslim etti. Çeliker, hastanede eşi İlhan Çelikerin isminin yaşaması için kendilerine fırsatı veren yönetime teşekkür ederek, mutluluğunu dile getirdi.
     Başhekim Cengiz de aileye bağışları için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayınci: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER