Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Kaymakam Gül, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesini ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesini ziyaret etti.
     Okul müdürlerinden bilgi alan Gül, sınıfları gezerek, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. Telefonunun 24 saat açık olduğunu belirten Gül, Bize ihtiyaç duyan her öğrencimizin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim dedi.
     Öğrencilerin başarı grafikleri hakkında da bilgi alan Gül, eğitimde çıtanın daha da yükselebilmesi için hem öğretmenlere hem de velilere çok iş düştüğünü söyledi.
    
     -Kaymakam Gülden esnafa ziyaret-
    
     Kaymakam Davut Gül, Şarkışla Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hayati Alparslan ile bir araya geldi.
     Alparslan, Kaymakam Güle sanayide yaşanan sıkıntıları anlattı. En büyük sıkıntılarının kalifiye eleman olduğunu belirten Alparslan, sanayi sitesinde 100 metrekare kapalı alanı sahip ve 200 metrekarelik 48 yeni iş yeri yapılacağını söyledi. Bu konuda son aşamaya gelindiğini bildiren Alparslan, sanayide aktif 186 esnafın bulunduğunu kaydetti.
     Gül, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafa, bir araya gelerek ortak iş yapmaları çağrısında bulunan Gül, Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek üretime geçilmesi halinde tamirat veya küçük işler yerine günümüzün vazgeçilmezlerinden olan zirai ve tarıma dayalı iş makineleri üretmek, eminim hem sizlere kazandırır hem de Şarkışlaya kazandırır dedi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER