Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -OSBde yapımı tamamlanan 3 fabrikanın tapu işlemleri ile yapımı başlaması gereken iş yerlerinin durumu görüşüldü


SİVAS (A.A) - Şarkışla Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapımı tamamlanan 3 fabrikanın tapu işlemleri ile yapımı başlaması gereken iş yerlerinin durumu görüşüldü.
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül başkanlığında, Kaymakamlıkta bir araya gelen OSB yönetimi, yapımı tamamlanan 3 fabrikanın tapu işlemleri ile OSBde inşa edilmesi planlanan ancak hava şartları nedeniyle yapımına başlanamayan diğer iş yerlerinin durumunu ele aldı.
     Tapular için gerekli yazışmaların yapılmasına ve hava şartlarından dolayı yapımına başlanamayan inşaatların ise ilkbahar mevsiminde başlatılmasına karar verildi.
     Toplantıya, Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, OSB Müdür Vekili Yavuz Şükrü Yılmaz, Şarkışla İş Adamları Derneği Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Mahir Arı katıldı.
    
     -Kaymakam Gül, İmam Hatip Lisesi Yurdunun yapılacağı alanı gezdi-
    
     Kaymakam Davut Gül, Şarkışla İmam Hatip Lisesi Yurdunun yapılacağı alanı gezdi.
     Şarkışlada 150si kız, 150si erkek olmak üzere toplam 300 öğrencinin kalacağı yurdun yapılacağı alanı inceleyen Gül, yetkililerden bilgi aldı.
     İlçeye yapılması planlanan Gençlik Kültür Merkezinin inşa edilmesi düşünülen alanları da gezen Güle, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, Ankaradan gelen mimar Berna Güner ve diğer yetkililer eşlik etti.
     Gençlik Kültür Merkezi için belirlenen alanlarda etüt çalışmaları yapılacağı ve çalışmaların sonucuna göre merkezin inşa edileceği yerin belirleneceği belirtildi. Etüt ve proje çalışmalarının ardından Gençlik Kültür Merkezinin yapımına başlanacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER