Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Gençlik Futbol Turnuvası başladı


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamlığınca düzenlenen "Liselerarası Halı Saha Gençlik Futbol Turnuvası" başladı.
     Liseli öğrencilerinin kaynaşmasını ve dostluklarının pekişmesi için düzenlenen kupa kapsamındaki ilk maça Anadolu Lisesi Takımıyla İmam Hatip Lisesi Takımı çıktı.
     Öğretmenleri ve arkadaşlarınca desteklenen iki takım, 3-3 berabere kaldı. Penaltılarda İmam Hatip Takımı Lisesi galip geldi.
     Kupa finalinin 10 Mayıs Cuma günü oynanacağı, ödüllerin 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında verileceği öğrenildi.
    
     -Türk Kızılayı gençlerle gönül köprüsü kuruyor-
    
     Türk Kızılayı Şarkışla Şube yöneticileri, Kimsesizler Evinde üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.
     Gençlerle sohbet eden Türk Kızılayı Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, yaptıkları çalışmalarla ilgili gençlere bilgi verdi. "Hayat Bizimle Güzel" isimli kitaplarını tanıtan Yılmaz, kitabın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarla milletvekilleri ve duyarlı vatandaşlara göndereceklerini belirtti.
     Yılmaz, üniversiteli gençlere seslenerek, "Sizler bizim gönül köprümüz olacaksınız, daha geniş kitlelere ulaşabilmemiz için sizlere ihtiyacımız var. Gençleri de bir arada tutabilmek, kaynaştırmayı sağlamak amacıyla önümüzdeki günler içerisinde çeşitli kulüpler kurmaya başlayacağız" dedi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER