Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -İki ayrı lise ve bir iş yerinden para kasası, bilgisayar malzemesi ve sigara çalan hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı


SİVAS (A.A) - Şarkışlada iki ayrı lise ve bir iş yerinden para kasası, bilgisayar malzemesi ve sigara çalan hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
     Alınan bilgiye göre, İmam Hatip Lisesi kantinindeki para kasası ile Şarkışla Lisesindeki müdür odasında bulunan bilgisayar malzemeleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Yıldırım Mahallesindeki Hacıimmetli cami yanında bulunan bir iş yerinden de çok sayıda sigara çalındı.
     Üç ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
    
     -Gülden Beyazıta ziyaret-
    
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Şarkışla Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Beyazıtı ziyaret etti.
     Kaymakam Gül, ilçede uygulanan Tarıma Dayalı Kalkınma Projesi ile ilgili Beyazıtın görüşlerini aldı. Gül, Bu coğrafyada yetişen ürünlerin başka coğrafyalarda pazarlanması lazım. Eğer bir başka bölgedeki insanlar 5 üretiyor, biz bir üretiyorsak bizim coğrafyamız iyi demek değildir. Onun için tüketimden yana değil, üretenden yana olmalıyız. Dolayısıyla alıp satan değil, üretip satan olmalıyız dedi.
     Beyazıt ise Şarkışla iyi bir coğrafyada, ancak değerlendirilemiyor ifadelerini kullandı.
    
     -Öğrencilere ücretsiz test kitabı-
    
     Şarkışla Kaymakamlığı, 8. sınıf öğrencilerine ücretsiz seviye belirleme test kitap seti dağıttı. Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç ile Gümüştepe Muhtar Yalın İlkokulu/Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine setleri dağıttı.
     Öğrencilerle yakından ilgilenen Gül, diğer köy okullarında da setleri dağıtacaklarını belirtti.
     Gül ve beraberindekiler, daha sonra Gümüştepe, Mengen Sofular ve Sarı Çiçek köylerinde de incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER