Şarkışlada yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, 7

Şarkışlada yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, 7 Temmuzda açılacak


SİVAS (A.A) - Şarkışlada yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, 7 Temmuzda açılacak.
     Merhum Muhsin Yazıcıoğlunun adını yaşatmak amacıyla memleketi Şarkışlada belediye tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkının 7 Temmuzda açılması planlanıyor.
     Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu, bizim için bir genel başkandan da öte bir kardeş ve hemşehridir. Hakka yürüyüşüyle birlikte derin bir travma yaşadık. Adının ebedi olarak kendi memleketi olan Şarkışlada yaşatılması için Sivas yolu üzerinde bir park inşa etmeye başladık. Parkımız bugün itibariyle tamamlanma aşamasına gelmiştir. Parkımızın açılışını 7 Temmuz Cumartesi günü BBP Genel Başkanı Mustafa Desticinin katılacağı bir açılış töreniyle hizmete sunacağız diye konuştu.
     Açılış programı hakkında bilgi veren Gültekin, Açılışın akabinde, türküleriyle gönüllerde taht kurmuş olan Esat Kabaklı, parkımızda konser verecek. Açılış programını, Şarkışla türküleri ve Sivas Belediyesi mehter takımının gösterileriyle tamamlayacağız. Halkımızı şimdiden bu özel ve güzel günde bizimle birlikte olmaya davet ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışlada yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, 7 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER