Şarkışlada şehit aileleri ve gaziler iftar

Şarkışlada şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenledi.
     Öğretmenevinde verilen yemeğe Kaymakam Abdullah Uçgun, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Mustafa Demir, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Halil Saraç, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.
     Kaymakam Uçgun, yemekte yaptığı konuşmada, kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti. Güvenlik güçlerinin göreve giderken geri dönüp dönemeyeceklerini bilemediklerini dile getiren Uçgun, Bu konuda herhangi bir garantileri yoktu. Ama bir şeyi çok iyi biliyorlardı, bu milletin kendilerini hiç unutmayacağını biliyorlardı. Evet, bizim milletimiz kendisine hizmet etmiş olanları unutmaz, şehitlerini unutmaz, gazilerini unutmaz, kahramanlarını unutmaz diye konuştu.
     Uçgun, şehitlere Allahtan rahmet, gazilere de sağlıklı bir hayat diledi.
     Belediye Başkanı Kasım Gültekin de şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gültekin, Vatan toprağını korumak için şehit olan bu kahraman insanların yüzü suyu hürmetine güzel ülkemiz dimdik ayakta durmaktadır dedi.
     Yemekte zaman zaman duygulu anlar yaşandı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışlada şehit aileleri ve gaziler iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER