Sarıkamış Esnafspora malzeme desteği

Sarıkamış Esnafspora malzeme desteği


KARS (A.A) - Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Genel Sekreteri Yıldırım Güner, Sarıkamış Esnafspora malzeme desteğinde bulundu.
     Sarıkamışlı olan Güner, bu yıl Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Sarıkamış Esnafspora kendi imkanlarıyla hazırladığı, içerisinde futbol takımı için gerekli olan forma, eşofman ve diğer malzemelerin olduğu paketleri Sarıkamış esnaflarından Cengiz Koç aracılığıyla Sarıkamış Esnafspor Başkanı İsmail Şene gönderdi. Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Genel Sekreteri Yıldırım Günere verdiği şahsi destekten dolayı teşekkür etti.
     Sarıkamış Esnafsporun zor ve uzun bir maratona başladığını belirten Şen, Sarıkamış Esnafspor Kulübünün ekonomik gücü belli. Buradaki yerel yönetimler Kaymakamlık, belediye ve birkaç esnafın vermiş olduğu katkılarla yolumuza devam ediyoruz. Sarıkamışlı iş adamları ve ülkemizin her yerinde görev yapan bürokratlarımızın kulübümüze karşı daha duyarlı olmalarını ve destek vermelerini istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamış Esnafspora malzeme desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER