Sarıkamışta başarılı sporcular ödüllendirildi

Sarıkamışta başarılı sporcular ödüllendirildi


KARS (A.A) - Sarıkamış Orman Spor Kulübünün başarılı sporcuları, kayak takımıyla ödüllendirildi.
     Bayraktepe Kayak Merkezinde yapılan Kayak İl Birinciliği yarışları ile Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Alp Disiplini, Kuzey Disiplini ve Snowboard yarışlarında dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.
     Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde düzenlenen törene, Erzurum Orman Bölge Müdürü Cafer Orhan, Orman ve Su İşleri 13. Şube Müdürü Mehmet Sıtkı Kılınçer, Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Veli Günal, Personel Şefi Beyhan Bulut, Sarıkamış Orman Spor Kulüp Başkanı Şinası Yıldız ile sporcular katıldı.
     Erzurum Orman Bölge Müdürü Orhan, burada yaptığı konuşmada, kayak sporunun gelişmesinde altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, bundan sonra sporcuların sadece bölgesel başarıları değil, ulusal ve uluslararası alanda da başarılar beklediklerini ifade etti.
     Konuşmaların ardından, kategorilerinde birincilik elde eden sporcular İlayda Buğday, Dilan İşçi, Özkan Çelik ve Mikail Yıldıza içerisinde kayak giysisi ve takımı bulunan hediye paketleri verildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamışta başarılı sporcular ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER