Sarıkamışta Sendika Tanıtım ve Tanışma Toplantısı

Sarıkamışta Sendika Tanıtım ve Tanışma Toplantısı


KARS (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, Sendikamız eğitimin sorunlarına çözüm bulma konusunda çözüm makamlarına bilimsel çözüm önerileriyle destek olmaya devam edecektir dedi.
     Bahçe, Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda, sendikalarının kuruluş süreci ve amaçları hakkında bilgi verdi. Bahçe, sendika olarak her görüşe eşit mesafede bulunduğunu, şu an itibarıyla 25 bin üyeye ulaştıklarını belirtti.
     Eğitimcilerin çalışma koşullarında niteliğin arttırılması gibi ortak taleplerde tüm sendikaların birlikte hareket edebilmesi gerektiğini ifade eden Bahçe, şunları kaydetti:
     Aktif Eğitimciler Sendikası olarak eğitimin tüm alanlarında olumlu ve olumsuz gelişmelerle ilgiliyiz. Sendikamız eğitimin sorunlarına çözüm bulma konusunda çözüm makamlarına bilimsel çözüm önerileriyle destek olmaya devam edecektir. Öğretmenlerimizin özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki saygınlığın öğretmenlerimizin hak ettiği nitelikli düzeye çıkartılması, düşünce ve inanç özgürlüğünün dünya standartlarında yaşanabilmesi, idarenin işlemlerinde hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz verilmemesi, atama ve görevlendirmelerde liyakat esasına riayete edilmesi için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam edeceğiz.
     Aktif Eğitimciler Sendikası Sarıkamış Temsilcisi Mustafa Türkben, gelecekte ülkenin sesinin gür çıkmasının eğitimli insanların yetişmesine bağlı olduğunu dile getirerek, Biz sendika olarak herkesi kendi konumunda kabul etmek, fikri ve dünya görüşü ne olursa olsun herkesin sendikası olmak, eğitimin ve eğitimcinin yanında olmak istiyoruz dedi.
     Toplantıya, Sarıkamış Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, sendika üyeleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamışta Sendika Tanıtım ve Tanışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER