Sarıgöl Kaymakamı Usluya eğitim gönüllülerinden plaket

Sarıgöl Kaymakamı Usluya eğitim gönüllülerinden plaket


MANİSA (A.A) - Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği, Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Adem Usluya, ilçedeki görevi süresince eğitime yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.
     Dernek başkanı Hikmet Ertürk, Sarıgöl Ziraat Odası Sosyal Tesislerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin kalacağı 200 kişilik öğrenci yurdunun yapımında Kaymakam Uslunun büyük emeğinin geçtiğini belirtti.
     Öğrenci yurdunun Kaymakam Uslu sayesinde ilçeye kazandırıldığını ifade eden Ertürk, Bu eserle isminiz daima ilçede anılacaktır. Bizler sizi unutmayacağız. Eğitime verdiğiniz ve ilçeye kazandırdığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederim diyerek, Kaymakam Usluya plaket takdim etti.
     Uslu ise Sarıgölün birçok eseri kendi imkanlarıyla yapmasını seven bir ilçe olduğuna ve yurt yapımı için ilçe halkından 1 milyon liranın üzerinde bağış toplandığına işaret ederek, Ben sadece sizlerle birlikte oldum ve birlikte öğrenci yurdunu kazandırdık. Bizler gelip geçiciyiz, ama birlikte başardığımız eserler daima ayakta kalacak. Ben de yurt yapımında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan / Tolga Albay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Sarıgöl Kaymakamı Usluya eğitim gönüllülerinden plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER