Sarayönü Meslek Yüksekokuluna 244 yeni öğrenci

Sarayönü Meslek Yüksekokuluna 244 yeni öğrenci


KONYA (A.A) - 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 345 kontenjanı bulunan Sarayönü Meslek Yüksekokulunu 244 öğrenci tercih etti.
     Sarayönü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, kayıtların 3 Eylülde başladığını ve 9 Eylüle kadar devam edeceğini söyledi.
     Tercih edilen bölümler hakkında da bilgi veren Soylu, bahçe tarımı bölümünü 21, bilgisayar programcılığı bölümünü 60, ikinci öğretim bilgisayar programcılığı bölümünü 36, çevre koruma ve kontrol bölümünü ise 17 öğrencinin tercih ettiğini bildirdi.
     Soylu, bu rakamlara göre hiçbir bölümün kapanma tehlikesinin bulunmadığını vurgulayarak, Okulumuz her geçen gün gerek eğitim kalitesi gerekse öğrenci kalitesi bakımında ilerliyor. Kadromuzda bulunan öğretim üyeleri, okulumuza gelen öğrencilerimizin burada geçirdikleri 2 yıl sonunda tam donanımlı olarak ayrılmaları için ellerinden geleni yapıyor dedi.
     Şu anda 244 öğrencinin tercih ettiği yüksekokulda, 101 kişilik boş kontenjan kaldığını belirten Soylu, bu boşluğun ek kontenjanlarla dolmasını beklediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ahmet Turan
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Sarayönü Meslek Yüksekokuluna 244 yeni öğrenci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER