Şanlıurfaspor, tesislerine kavuşuyor

Şanlıurfaspor, tesislerine kavuşuyor -Vali Celalettin Güvenç, yapımı devam eden Şanlıurfaspor tesislerinde incelemede bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, yapımı devam eden Şanlıurfaspor tesislerinde incelemede bulundu.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından temeli atılan tesislerde incelemede bulunan Vali Güvenç, yaptığı açıklamada, çim sahaların antrenman yapılabilecek düzeye geldiğini belirtti.
     Tesislerin en kısa sürede teslim edilmesi için çalışmaların süratle devam ettiğini belirten Güvenç, şunları kaydetti:
     Yapımı tamamlandıktan sonra futbolcular yüksek standartlarda güzel bir ortamda maçlara hazırlanacak. Süper Lige yakışır bir tesis inşa ediliyor. Şanlıurfaspor tesisleri, Şanlıurfalı sporsever ve futbol camiasının hizmetine en kısa sürede sunulacak.
     Vali Güvençe çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ise spor kompleksi olarak oluşturulan tesiste 2 çim saha, 2 sentetik çim saha, 7 bin metre kare alana sahip yönetici ve sporcu blogu, amatör sporcu tesisi, 2 güvenlik birimi, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahaların yer aldığını ve tesislerin bitirilmesi için ekiplerin tüm hızıyla çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor, tesislerine kavuşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER