Şanlıurfalı bilek güreşçileri 6 madalya ile

Şanlıurfalı bilek güreşçileri 6 madalya ile kente döndü -Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, Türkiye Gençler ve Büyükler Bilek Güreşi Şampiyonası ve Bilek Güreşi Milli Takım seçme


ŞANLIURFA (A.A) - Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, Türkiye Gençler ve Büyükler Bilek Güreşi Şampiyonası ve Bilek Güreşi Milli Takım seçmelerine katılan Şanlıurfalı sporcularla bir araya geldi.
     Akdağ, düzenlediği basın toplantısında, 28-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Eskişehirde düzenlenen şampiyonaya katılarak 6 madalya kazanan ve Bilek Güreşi Milli Takımına seçilen Şanlıurfalı sporcuları kutladı.
     Akdağ, şampiyonaya Şanlıurfadan 48 sporcunun katıldığını hatırlatarak, bu sayının kendileri için rekor bir katılım olduğunu ifade etti. Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Akdağ, şu an itibarıyla 2 Şanlıurfalı bilek güreşçisinin Avrupa şampiyonluğunun bulunduğunu ancak önümüzdeki dönemlerde daha çok Avrupa ve dünya şampiyonlarının kentten çıkacağını dile getirdi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol ise bütün sporcuları tebrik ederek, belediye olarak göreve geldikleri günden bu yana ellerinden geldiği kadar ve kanunların el verdiği kadar amatör branşlara destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.
     Bilek Güreşi Milli takımına seçilen Mehmet Ali Üzül, Belçim Bayram ve Ramazan Üzül Brezilyada düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Şanlıurfayı temsil edecek.
     Konuşmaların ardından Akdağ, bilek güreşine destek veren Belediye Başkan Yardımcısı İzol, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuza plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfalı bilek güreşçileri 6 madalya ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER