Şanlıurfa Cezaevinde ikinci yangın

Şanlıurfa Cezaevinde ikinci yangın -İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalışırken, güvenlik güçleri de tutuklulara koğuşlarına dönmeleri ve taşkınlık çıkarmamaları yönünde anonslar yapıyor


ŞANLIURFA (A.A) - Önceki gün çıkan yangında 13 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı Şanlıurfa Cezaevinde, itfaiye ekipleri yeniden yangına müdahale etmeye çalışırken, güvenlik güçleri de tutukluların koğuşlarına dönmeleri ve taşkınlık çıkarmamaları yönünde anonslar yapıyor.
     Alınan bilgiye göre, cezaevinde yeniden çıktığı belirtilen yangına itfaiye ekipleri müdahale etmeye çalışıyor.
     Cezaevi yakınlarında toplanıp içeri girmek isteyen tutuklu ve hükümlü yakınlarının uyarıları dikkate almamaları üzerine polis ekipleri, gruba göz yaşartıcı gaz ve tazyikli suyla müdahale etti.
     Bu arada içerdeki güvenlik görevlilerinin de tutukluların koğuşlarına dönmeleri ve taşkınlık çıkarmamaları yönünde anonsla sık sık uyardığı duyuldu.
     Öte yandan, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı cezaevine takviye ekipler sevk edilirken, iş makineleri de içeri alındı.
     Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursunun bulunduğu cezaevine, kentte bulunan bazı milletvekilerinin de geldiği görüldü.
    
     Muhabir: Mehmet Güldaş - Rauf Maltaş
     Yayıncı: İsmail Fidan / Tarkan Demir
<< Önceki Haber Şanlıurfa Cezaevinde ikinci yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER