Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa-kısa -Her gün bir okulda, 30 gün boyunca iftar programı


ŞANLIURFA (A.A) - Valilik tarafından düzenlenen, Her gün bir okulda, 30 gün boyunca iftar programı kapsamında iftar yemeği verildi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı boyunca Valilik koordinesinde düzenlenen iftar yemeği programı kapsamında Eyyübiye İmam Hatip Lisesinde verilen iftar yemeğine vatandaşların ilgi gösterdiği kaydedildi.
     İlahi ekibinin seslendirdiği ilahilerin ardından yenilen iftar yemeğinin ardından vatandaşlar Vali Celalettin Güvenç ile görüşerek mahalle hakkında görüştü.
     Vali Güvenç, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde aynı coşkunun süreceğini kaydetti.
     İftar yemeğine, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.
    
     -SGK Müdürü Kara görevine başladı
    
     Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne (SGK) atanan Mehmet Kara, yeni görevine başladı.
     SGKdan yapılan açıklamaya göre, SGK İl Müdürü Nurettin Nacarın tayininin Kocaeliye çıkmasıyla boşalan göreve atanan Mehmet Kara, amacının, Şanlıurfaya hizmet etmek olduğunu belirterek, güler yüz anlayışı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olduğunu kaydetti.
     İstanbulda Pendik Sosyal Güvenlik Merkezinde Merkez Müdürü olarak görev yapan Kara, son olarak İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü/Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER