Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -SBS yoğunluğu


ŞANLIURFA (A.A) - Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi Seviye Belirleme Sınavına (SBS) girmek isteyen öğrenciler bankalarda yoğunluk oluşturuyor.
     Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav için Kadri Eroğan Caddesindeki banka şubesine sınav ücretini ödemek isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.
     Öğrenciler, zaman zaman caddedeki yaya trafiğinde aksamalara neden oldu. Başvuruları, 22 Mart Cuma günü sona erecek sınav 8 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.
    
     -Avrupalı gençler Şanlıurfada
    
     Şanlıurfa Belediyesince yürütülen proje kapsamında Litvanya, Polonya, Bulgaristan ve İtalyadan gelen 35 genç kentteki gençlerle deneyimlerini paylaşıyor.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Avrupanın 4 farklı ülkesinden gelen gençler, Hayati Harrani Mahallesinde gençlik merkezinde eğitim alan gençlerle bir araya geldi.
     Masa tenisi, basketbol, gitar ve satranç gibi spor alanlarında deneyimlerini paylaşan gençler, kent çeşitli aktivitelere katılacak.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabaya teşekkür eden Avrupalı gençler, Şanlıurfayı çok beğendiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER