Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Şanlıurfa Valisi Güvenç, Akçakale ve Hilvanda incelemelerde bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Akçakale ve Hilvan ilçelerinde temaslarda bulundu.
     Vali Güvenç ve beraberindeki heyet ilk olarak oğlu vefat eden AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başakın taziyesine katılmak üzere Akbilek köyüne gitti. Başak ile bir süre görüşen Güvenç, baş sağlığı diledi.
     Güvenç, taziye ziyaretinin ardından Akçakaledeki çadır kentte incelemelerde bulunarak İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmezden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Daha sonra İl Özel İdaresince Şanlıurfa Akçakale kara yolunda yürütülen çalışmaları inceleyen Güvenç, buradaki asfalt şantiyesini gezdi.
     Ardından Akçakaleden kent merkezine dönen Vali Güvenç ve beraberindekiler, Yeni Hal Pazarı civarında yapımı tamamlanan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipler ve motosikletli Polis Timler Amirliğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
    
     -Vali Güvenç cami ve taziye evi açılışına katıldı
    
     Vali Celalettin Güvenç, Hilvanın Ağılmus köyünde hayırsever vatandaşlarca yaptırılan cami ve taziye evinin açılışına katıldı.
     Güvenç, açılış öncesi yaptığı konuşmada Ağılmus köylülerinin böyle bir eseri meydana getirmesi kendisini mutlu ettiğini söyledi.
     Memleketin kurtuluşunun hoşgörüden, kardeşlikten ve barıştan geçtiğini ifade eden Güvenç şunları kaydetti:
     Devletler iflas ediyor, ekonomiler batıyor ama Allaha şükür tarihin bu döneminde Türkiyede milli irade halkıyla buluşmuş vaziyette, bütünleşmiş vaziyette. Devlet diyor ki; aslolan millettir, millete hizmettir. Devlet adamlarının şerefi itibarı bu millete hizmetten geçer. Millete efendilik yoktur; millete hizmet vardır, milletle bütünleşmek vardır, milletin derdiyle dertlenmek vardır, manevi meselelerine sahip çıkmak vardır bunu yapmaya çalışıyoruz. Allahta memleketin parasını da bereketlendiriyor, imkanlarını da arttırıyor. Her alanda yatırım yapıyoruz.
     Açılışa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Hilvan Kaymakamı Uğur sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü/Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER