Şanlıurfada transfer çalışmaları

Şanlıurfada transfer çalışmaları -Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu: -Hafta sonuna kadar birkaç tecrübeli futbolcuyu renklerimize bağlayacağız


ŞANLIURFA (A.A) - Bank Asya 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarını hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyor.
     Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını, dış transferde ise şu ana kadar 2 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.
     Kadro ağırlığını iskelet oyuncular üzerine kurduklarını, bu sezon kariyer sahibi oyuncularla güçlerini pekiştirmek istediklerini anlatan Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Hafta sonuna kadar birkaç tecrübeli futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Görüşme yaptığımız oyuncuların isimlerini şu anda açıklamıyoruz. Ancak taraftarımızın içi rahat olsun her şey kontrollü bir şekilde ilerliyor. Sahaya iyi bir takım çıkartacağız. dedi.
     Kemal Saraçoğlu, daha önce birinci etap kamp yeri olarak belirlenen Boludan vazgeçildiğini, 12 Temmuzdan itibaren hazırlıklarına Kızılcahamamda başlayacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfada transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER