Şanlıurfada dolandırıcılık operasyonu

Şanlıurfada dolandırıcılık operasyonu -Telefonla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada düzenlenen operasyonda, telefonla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.
     İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, kontör dolandırıcılarına yönelik çalışma yürüten güvenlik güçleri, rastgele aradıkları kişilere kendilerini savcı, hakim veya güvenlik görevlisi olarak tanıtıp, çeşitli suçlamalar yönelterek para talebinde bulunan şebekeyi takibe aldı.
     Jandarma ekiplerince Akçakaleye bağlı Bolatlar köyüne düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 14 cep telefonu, sim kartlar, diz üstü bilgisayar, 1 motosiklet, internet bağlantı aparatları, 2 bin 185 TL, bin 700 Suriye lirası, 4 Cumhuriyet altını ele geçirildi.
     Zanlıların bu yolla 11 ilde, 14 kişiyi dolandırdıklarını ve bu şekilde 275 bin TL haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfada dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER